aangekomen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Timo Brinkman - WaarBenJij.nu aangekomen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Timo Brinkman - WaarBenJij.nu

aangekomen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Timo

05 September 2008 | Nederland, Amsterdam

Na 24 uur reizen ben ik veilig aangekomen in Chandigarh!

De reis was van alles voorzien. Op de vlucht van Helsinki naar Delhi zat ik midden tussen een groep Russische vrouwen, dus na 3 (lees 1) keer aandringen ben ik toch ingegaan op hun aanbod om een glaasje wodka mee te drinken.
Mijn nieuwe 40jarige vriendin Anna kon er zelf wat minder goed tegen, nadat ze lekker tegen me was aangekropen, was ze niet meer in staat om haar grensdocumenten in te vullen.
De reis het hotel maakte duidelijk dat er nog een hoop valt doen op het gebied van verkeersveiligheid en het hotel was zo smerig dat ik ondanks een lange reis besloot om de douche over te slaan. Al had ik dan misschien even niet de vechtende honden of de ruziende bedelaars gehoord.
vanochtend was de vliegreis echter wel super en ik werd blij verrast dat ik hier een schone douche heb. De twee Nederlandse dames die hier deze week zijn aangekomen hebben namelijk het appartement onder handen genomen.
I Likkkee.
vanavond het stadje in! (800.000 inwoners)

x Timo

• 09 September 2008 - 11:07

Parsia:

Hey Timo mooi dat je een strage hebt gevonden! Verkeersveiligheid in India hahahahaha. Leuke taak! Dhaka is ook totale chaos, eerst was het deel van de cultuurschok en allemaal leuk maar nu wordt het al soms erg irritannt!! Soms doe ik 3 uur over om bij mn afspraak te komen die 8 km verder op is!! Ik ga missch nog naar Noord India dus missch kom je tegen!!

Grtz Pars